Begeleiding in het realiseren van veranderingen
home trainingen pers. begeleiding NLP systemisch werk boeken wie ben ik contact

Wie ben ik?

lidwien Mijn naam is Lidwien van den Broek. Ik werk als internationaal gecertificeerd NLP-trainer en coach, en begeleider en opleider in Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen). Daarnaast ben ik opgeleid in Oplossingsgericht Werk, Geweldloze communicatie en andere methodieken die mensen gereedschap in handen geven om niet aan de zijlijn van het leven te blijven staan, maar werkelijk in te stappen.

In de loop der jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in training en coaching op het gebied van (persoonlijke) veranderingsprocessen, communicatie en effectiviteit. Ik begeleid mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun unieke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en deze in te zetten om te leven en te werken met meer vitaliteit en plezier. Energiebalans en verbinding tussen hoofd en hart spelen hierbij een belangrijke rol. Daarbij staan steeds de vragen centraal: wat werkt en versterkt, wat motiveert en helpt om in actie te komen en dromen en werkelijkheid met elkaar te verbinden? 

I see your true colours shining through. See your true colours, that's why I love you. So don't be afraid to let them show, your true colours are beautiful... like a rainbow.
            Billy Steinberg en Tom Kelly

Wie het leven werkelijk wil leven, met alles erop en eraan, heeft ook werkelijk in te stappen en niet aan de zijlijn van het leven te blijven staan. Daarbij geldt natuurlijk dat elke verandering met één stap tegelijk gaat.

Ik ben geboren in 1957 als één na jongste van zes. Impact hebbende gebeurtenissen in mijn leven, zoals het jong overlijden van mijn ouders, hebben me ooit op het pad van NLP en Systemisch Werken gebracht. Ik leerde bijvoorbeeld dat ik mijn geschiedenis niet kon veranderen, maar wel de manier waarop ik daarmee om kon gaan. Ik leerde ook hoe ik mijn onvervulde behoeftes en verlangens zelf een plek kon geven en hoe ik me meer kon richten op wat er wél mogelijk was. Natuurlijk blijft mijn eigen verleden een belangrijke sturing voor het werk dat ik nu met hart en ziel doe. Na vele jaren van opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling, is de kennis echter geïntegreerd en heeft het een weg van mijn hoofd naar mijn hart en lijf gevonden. Zo kan mijn verwerkte geschiedenis nu als een krachtige bron van steun en liefde voor me zijn. [Inspriatie 7]

Naast mijn werk als trainer en coach ben ik in dit vakgebied actief als schrijfster en ontwikkelaar. [boeken]