Lidwien van den Broek

Justpier 82, Zaandam

Email: info@in-stappen.nl

Tel: 06-24258620

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

contact

wijs

 

Laten we het vooral gezellig houden

Van jongs af aan krijgen we van alles met de paplepel ingegoten. Allerlei lekkers, maar ook voeding waar we flink op moeten kauwen, wat we echt niet lekker of zelfs onverteerbaar vinden. Onze ouders geven ons naar eer en geweten boodschappen mee over hoe het leven het best geleefd kan, of zelfs moét worden. ‘Hang de vuile was niet buiten’, ‘laten we het vooral gezellig houden’, ‘gedraag je, wat zullen de buren wel niet denken’ of ‘echte kerels huilen niet’ happen we onbewust naar binnen en slikken het als zoete koek.

 

Wat hebben we in ons leven (mee)gekregen en wat we hebben gemist? Wat ervaren we als goed en fout? Wat hebben we verwerkt en wat hebben we weggestopt? Waar hebben we vrede mee en waarmee strijden we? En hoe werkt dit alles door in ons dagelijks leven?

Hoe is dat van invloed op hoe we onze relaties aangaan en ons kunnen verbinden? Op de manier waarop we ons eigen leven kunnen leiden, ons hart kunnen volgen en onze kracht kunnen inzetten?

 

(on)Trouw aan de familie

Ik neem je op speelse, theatrale wijze mee in een interessante, inspirerende en vermakelijke voorstelling over trouw en ontrouw aan je familie. In mijn liedjes, gedichten en sketches gebruik ik mijn eigen levensverhaal als inspiratiebron en illustratie van universele levensthema’s. Het stuk raakte inmiddels vele zonen en dochters in het hart en leidde geregeld tot lang uitgestelde gesprekken tussen ouders en kinderen, contacten die hernieuwd of juist afgerond werden en belangrijke persoonlijke besluiten.

 

Theater / congres / seminar / studiedagen

‘Wijs’ is een voorstelling met ruimte voor interactie met het publiek. Behalve mijn wijsheid, mag ook de eigen wijsheid van het publiek gehoord worden.

De aangeraakte thema’s lenen zich uitstekend als onderdeel van een studiedag, seminar of congres op het gebied van bijvoorbeeld zorg, welzijn en onderwijs.

Ben je Systemisch geschoold, dan biedt deze voorstelling een prachtige kans om ouders, kinderen, partners, vrienden, collega’s of cliënten op een toegankelijke manier te laten ervaren waar Systemisch Werk nu eigenlijk over gaat.

De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten. Daarna kan er desgewenst een gesprek met het publiek plaatsvinden over alles wat de voorstelling oproept.

 

Databank thema’s

Naast deze voorstelling, heb ik een databank van eigen liedjes, gedichten en verhalen.  

Wil je een specifiek onderwerp uitgelicht hebben, stel ik daar iets moois uit samen.

Nieuws - extra voorstelling

De training Levenskunst bestaat 12 1/2 jaar. Reden voor een klein feestje dat we gaan vieren met de huiskamer-theatervoorstelling 'Wijs' op 31 januari 2020 om 20.00 uur

in de Oude Veiling in Aalsmeer.

Deze voorstelling is echter al UITVERKOCHT!!!

 

We vieren ons feestje dus 2 x en hebben een extra voorstelling gepland op vrijdag 6 maart 2020

om 20.00 uur, ook in de Oude Veiling in Aalsmeer.

Een leuke mogelijkheid voor oud-Levenskunstenaars om elkaar weer te zien of om je partner, ouders, kinderen, vrienden of collega's te laten kennismaken met wat jij op dit gebied hebt gedaan. Of gewoon een inspirerend, gezellig avondje uit.

 

Meld je aan via info@tco-aalsmeer.nl en maak €17,50 p.p. over op

NL81RABO 0300139586, t.n.v. M.P. Buskermolen, ov.v. Wijs

Je ontvangt in reactie op je mail en betaling een toegangsnummer