top of page

wie ben ik?

005FE09D-908F-41BB-B120-2BA7301AD6C6.jpeg

Lidwien van den Broek

Mijn naam is Lidwien van den Broek.

Ik ben geboren in 1957 als één na jongste van zes. Impact hebbende gebeurtenissen in mijn leven, zoals het jong overlijden van mijn ouders, hebben me ooit op het pad van NLP en Systemisch Werken gebracht. Ik leerde o.a. dat ik mijn geschiedenis niet kon veranderen, maar wel de manier waarop ik daarmee om kon gaan. Ik werd me ook bewust van hoe de onvervulde behoeftes en verlangens uit mijn jeugd, in het hier en nu nog van invloed waren. Een persoonlijk veranderingsproces zorgde dat ik me veel meer ging richten op de toekomst en de verandering die daar gewenst en wél mogelijk was.

Natuurlijk blijft mijn eigen verleden een belangrijke sturing voor het werk dat ik nu met hart en ziel doe. Na vele jaren van opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling, is de kennis echter geïntegreerd en heeft het een weg van mijn hoofd naar mijn hart en lijf gevonden. Zo kan mijn verwerkte geschiedenis nu als een krachtige bron van steun en liefde voor me zijn.
 

Wie het leven werkelijk wil leven, met alles erop en eraan, heeft ook werkelijk in te stappen en niet aan de zijlijn van het leven te blijven staan. Daarbij geldt natuurlijk dat elke verandering met één stap tegelijk gaat.


Na mijn certificering als (NLP)-trainer en coach, specialiseerde ik me tot begeleider en opleider in Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen). Daarnaast deed ik vele opleidingen die elkaar aanvulden, bijvoorbeeld op het gebied van Oplossingsgericht Werk, Verbindende communicatie, Lichaams- en Traumawerk, die mijn persoonlijk leven verdiepten en verrijkten en mij steeds meer mogelijkheden gaven om mensen gereedschap in handen te geven om niet aan de zijlijn van het leven te blijven staan, maar werkelijk in te stappen.

 

Ik geef training en coaching op het gebied van (persoonlijke) veranderingsprocessen, communicatie en effectiviteit.

Met veel plezier begeleid ik mensen bij het vinden van antwoorden op hun vragen, het ontdekken en ontwikkelen van hun unieke kwaliteiten en talenten en mogelijkheden om deze in te zetten om te leven en te werken met meer vitaliteit en plezier. Energiebalans en verbinding tussen hoofd, hart en lijf spelen hierbij een belangrijke rol. Daarbij staan steeds de vragen centraal: wat werkt en versterkt, wat motiveert en helpt om in actie te komen en dromen en werkelijkheid met elkaar te verbinden?  

 

Naast mijn werk als trainer en coach, schrijf ik graag. Dat heeft geleid tot enkele boeken, blogs en twee (Systemisch Werk)theatervoorstellingen die ik maakte over persoonlijke ontwikkelingsthema's en familiepatronen.


I see your true colours shining through.

See your true colours, that's why I love you.

So don't be afraid to let them show, your true colours are beautiful... like a rainbow.

- Billy Steinberg en Tom Kelly

bottom of page